Fotoalbum

Pass opp for mye skryt! Hvis du ikke tåler det - må du slutte å lese her med en gang!

Artigtittens Første Kiara har stilt seg ut sammen med sin handler Anne-Karìn på verdens mest prestisjetunge utstilling - Crufts!
Dette er en utstilling som hunden må kvalifisere seg til i sitt hjemland og Kiara kvalifiserte seg til Crufts på NKKs internasjonale utstilling i Oslo/ Bjerke 2009.

Alle som har tatt med hund til England kan underskrive på at det ikke er en lett og rimelig affære, noe som Nina også fikk erfare. Men til England kom hele familen med dronning Kiara. Og hun oppfører seg om dronning også - meget fin på hvor hun skal gjøre sine etterlatenskaper og kniper godt igjen med bena!

Vi var åtte jenter og en mann (Dan - han overlevde) som reiste over for å følge Kiara. Kanskje en liten unnskyldning for å dra, men men..Fly, buss og bil fram til hotellet.Her var det restaurang, veterinær, kolonial, og butcher med ferske scones og rundstykker - vi kunne absolutt ikke klage.

Utstillingen er i fem store haller, med ekseriør, Lp,agility, oppvisninger, heelwork med musikk, servicehunder osv osv. Og en masse stands for hva hjertet eller lommeboken må behage. Veldig trist at kofferten alltid er for liten! Noe som jeg ble meget behagelig overrasket over var hvor rent og ryddig det ble holdt. Inne på toalettet var det RENT - her var det damer som passet på hele tiden. Utenfor ringene var det rent - ingen tissedammer eller annet - ingen rester av frisersalonger. Det var satt opp stoler rundt ringen og det var God PLASS. Hver hund hadde fått sin egen lille bås hvor vi kunne plassere bur og her lå også papirene fra den engelske kennelklubben når Kiara kom til utstillingen.Litt anderleses var det at hunden ikke fikk forlate utstillingen før kl.16.00 - alle skulle ha anledning til å se de hundene som var utstilt.

Det er kun en bitteliten tid du har, som du skal få fram og vise til dommeren det beste i hunden. Kiara viste seg flott fram i ringen sammen med handler
Anne-Karìn. Det var også en dommer som var nøye med å se og kjenne på hunden. Kiara var riktig så lekker både på bordet og i ringen! Familen til Kiara måtte gjemme seg litt under bedømmelsen, men vi andre satt utenfor og var bare sååå fornøyde!!

Det varen meget god standard på tispeklassen  og mange virkelig lekre tisper. Men kun en representant fra Norge, Kiara!Supporterene hennes var veldig stolte!! Her er det også slik at det er kun de fem beste tispne i klassen som blir plassert og det er kun de tre beste som får en kritikk fra dommeren.

Tusen takk til alle for en minneverdig tur!