Nyheter

Glede

Det har vært stor sorg i huset etter Artig, men nå ønsker vi ett nytt familiemedlem velkommen, Glede!

Artigttten Isis

Artigtitten Isis har vært og vist fram sine lydighetsprestasjoner. Det gikk over all forventning, 8. juni i Sandefjord, lydighet klasse 1 og 187 poeng, 2.plassi klassen.

Artigtitten Tara Tutta Teis

Tara er tatt i til det norske Landslaget i agility og skal representere Norge på Nordisk Mesterskap i agility, som avholdes i Sverige 17-18 august. Hun skal også representere Norge i Verdensmesterskapet i Agility som er i Sør-Afrika i oktober.

Kjendisen Isis!

Tone og Isis har vært på TV!

Tone er jo veldig opptatt av opplæring og hun var kursleder på NKKUs ukeskurs i 2008, hvor Isis var yngste "deltaker". Nå har Tone og Frøken Fryd vært på med opplæring  igjen av den yngre garde:

http://nrksuper.no/super/tv/#video?klipp=614603
Dyrevenn 03.03.10

Vi andre får legge oss i trening!!


Agility på NKK Bø.

Artigtittens Tutta Teis Tara gikk agility på
Norsk Kennel Klubs utstilling  i Bø  i februar og det ble:
1.plass i agility 1 liten og hun debuterte i hopp 2 liten med en 2.plass !!

Vi gratulerer til Elizabeth og Tara!!

Vi gratulerer!!

Tara har en eier som er litt over gjennomsnittet interessert i agility, og Geir og jeg kommer også i kategorien "litt over middels interessert" i agility.
Helgen 6- 7 februar 2010 var det igjen klart for årets Moelvstevne. Stevnet er legendariskt for oss som har holdt på noen år, og stevnet arrangeres  i en fantastisk flott idrettshall med kunstgress osv.

Tara og Elizabeth stilte til start og med følgende resultat:
Ag1L
1.plass   34,77         0 fp
H1L
4.plass   39,9           5 fp
Ag1L
1.plass    27,69         0 fp

Vi gratulerer en masse!!!
Gratulasjoner også til "tante" Tequila som tok med seg flere premieplasser!

Valpetreff 27.desember

Isis,Artig,Kiara,tante Tequila,og Tara

MH- test

Vi gratulerer Isis med MH test 29.september.
En fantastisk  glad Isis er nå klar for sporprøver.

Eksteriør .

Skal man stille ut hunden sin så er det lurt å gjøre det på en utstilling som ikke er langt hjemmefra. Nina syntes da at Bjerkebanen var passe og det er jo riktig - bare det at det er en kjempestor  internasjonal utsilling med en masse hunder. Men skal man, så skal man.
Tusen takk til Ann- Karin for at hun viste Kiara i ringen.

Kiara fikk første premie med Hp , ble beste junior tispe og hun kvalifiserte seg til Crufts i Birmingham 11-14. Mars 2010!!!

Kritikken hun fikk fra dommer Gro Berg – Johansen:

“Feminin tispe av meget god type og størrelse. Vakkert kileformet hode med mørke,vakre øyne. Korrekte ører og god hals og overlinje. Noe steil skulder, forøvrig velutviklet. Utmerket forbryst. Trenger noe mer brystdybde. Beveger seg fritt og fint fra siden når hun selv vil. Kan enda bli noe mer markdekkende. Lovende pels og ett herlig temprament.”

Foto Marit Berntsen

Agility

Tara debuterte i hopp på Vikingweek i Arendal. Dette var et stort arrangement med hunder fra Nederland,Danmark,Sverige,Luxemburg...Det var tre kjempefine løp hun og Elizabeth viste fram. Tara er utrolig rask og viser med hele seg at dette er morro. Det var kjempegøy å se løpene, dette lover godt!! Rask er hun på banen og rask er hun i leken og klarte mens hun lekte med de andre hundene å få løsnet en negl. Så da var det veterinær og ikke noe mer agility den uken.

Søndag 12. juli 4.plass ,30.91,  5 fp
Mandag 13.juli 1.plass, 28.24,  0 fp
Tirsdag 14.juli  4.plass ,33.68,  5 fp

Valpetreff 1.juni

1.juni var småtrollene 1.år, se valpetreff 3

Valpetreff 29.desember

Flyvende Isis og Tara Tutta.

Artigtittens Isis

Artigtittens Isis har vært og vist seg fram på valpeshow i Tromsø. Her er litt hva dommeren skrev: Growing well for four months, nice dark eyes, good expression, good bit, good length of neck, nice leveled top line, moves ok, very promising. Vi må bare gratulere!!
Arigtittens Isis, 1pr/Hp/2 beste tispe

Vi stod og venete på bussen, det var mye trafikk og rett ved siden av gikk Norwegianflyet opp - hva gjør en liten Issis? Joo - ruller seg sammen og tar en liten lur...

Liten Isis.

Arigtittens Første Kiara


Kiara er akkurat ferdig med valpekurset. Det var i mørten og Nina blir omtrent som " Fanthom of The Opera ", men den yndige Kiara ser vi godt!
Kiara og Nina trener i mørten..

Artigtittens Tara Tutta Tei

Hvor er hun? Tara er i skogen om dagen!  Hun prøver å finne Elizabeth som gjemmer seg skikkelig godt. Kanskje hun blir funnet til uken?
Tara.